Győr

Széchenyi István Egyetem, 2015. november 12.

A jövő Győrben épül

Győrben folyton épül valami, és mindig valami más.
Küldd el ismerősödnek ha tetszett Nyomtatás

Ezért szoktunk az egyszerűség kedvéért úgy fogalmazni: „A jövő Győrben épül”, vagy kicsit másként, a „jövő épül Győrben”.

 

 A fejlődés motorja az a szellemiség, amelyet Győr város polgárai, a régió gazdaságának meghatározó szereplői és a győri felsőoktatás képvisel: az együttműködés, egymás tisztelete, a társadalmi és gazdasági felelősségvállalás. Ezt a szellemiséget közvetítjük a mindennapok munkájában, ezzel a szellemiséggel fogadjuk, képezzük hallgatóinkat, szervezzük munkaerő-piaci környezetünket.

 

Városunkról mondták, hogy Győrnek nem lakosai, hanem polgárai vannak. A Széchenyi István Egyetemnek sem egyszerűen egyetemi hallgatói vannak, hanem egyetemi polgárai, akik büszkék intézményükre, akik a szűken vett tanulmányi kötelezettségek mellett elkötelezetten és eredményesen vesznek részt a jövő kialakításában.

 

Ehhez nem kell mást tenniük, mint szellemben, testben, lélekben fejlődniük, hiszen Ők, Önök a jövő.

 

 

Dr. Földesi Péter

a Széchenyi István Egyetem rektora

Ennek az oldalnak az eredeti elérhetősége: http://2015.talentn.hu/a-jovo-gyorben-epul
Praesent et nulla eu nibh laoreet varius. Nunc venenatis nisi in libero. In sed justo. Sed risus. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.